A legvadabb hírfolyam

HungaroRaft Blog

HungaroRaft Blog

Rafting túrák 2018-ban

2018. február 23. - HungaroRaft

Első blognak nem ezt szántam, de ezt az infót nem lehet csak úgy félre söpörni. Valójában Tirol várható időjárása miatt kattintottam a Bergfex-re, amikor a szlovéniai Bovec fölé magasodó Kanin 670cm-es, vörössel kiemelt aktuális hójelentése gyakorlatilag kiverte a szememet. Oké, mértek itt már 13m havat is, de arra ki emlékszik már... 

 

Persze, hogy felragyogott a szemem! Nem mintha síelést terveznék, bár hozzáteszem a Kanin sípályái május 6-ig biztosan nyitva tartanak. - úgyhogy még bármi lehet. Vagyis a korai raftingra készüljetek sílécekkel! :) - de erről majd később.

Miért is ilyen örömteli hír a rengeteg hó? Hóolvadás = víz a Socában. Sok hó hosszú idő alatt olvad el. Na mi következik ebből? Igen, igen! Hosszan tartó magas vízállás (Akár július közepéig is a megszokottnál több vízzel örvendeztet meg minket a a folyó.)

Örülhet, aki arcba csapó, nagy hullámokban szeret raftingozni, mert nem kell az amúgy zsúfolt májusi hétvégékre korlátozni az utazást. Bátran tervezzetek a júniussal, sőt akár július első felével is. Kisgyermekes családoknak a nyári hónapokat ajánlom. 

Hétvégék, foglalások

Ahogy említettem a május elég sűrű, köszönhetően az idei év hosszú hétvégéinek is. Május 1. keddre esik, így négy napos, és ott van persze Pünkösd is. Ezek a rafting túrák már megteltek, de sokan jelentkeztetek a többi májusi és júniusi hétvégére is. Szlovénia beutazó turizmusa már tavaly rekordot döntött, és a növekvő tendencia folytatódik. Ezúton is arra kérek mindenkit, amennyiben eldöntöttétek, ne halogassátok a foglalást, mert elfogynak a szállások!

Számoljon a hétköznapokkal is, aki nyári programban gondolkodik, vagy nyaralásközben (jövet / menet) útba ejti Bovecet egy rafting, vagy canyoning erejéig. Július-augusztus hónapokban folyamatosan, minden nap indulnak túrák.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaroraft.blog.hu/api/trackback/id/tr1413693298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása