A legvadabb hírfolyam

HungaroRaft Blog

HungaroRaft Blog

Európa és Világ Kupa-bronzzal nyerte a rafting válogatót a Hungaroraft

2018. április 25. - HungaroRaft

Wildalpenben, Ausztriában rendezték meg a Rafting Európa-, és Világ Kupa egyik állomását, amely magyar Európa-bajnoki válogató is volt egyben.

rafting_ec_wildalpen_2018_hungaroraft_2.jpg

A nőknél és a férfiaknál is a sprint, a head to head (egymás elleni kieséses), a szlalom és a down river számokban elért eredmények után születik egy összesített rangsor. A két legjobb magyar egység kvalifikálja magát a júniusi Európa-bajnokságra, amelyet az idén négyes hajókban rendeznek meg.

A nőknél a head to headben bronzérmet nyert, az összetettben pedig hatodikként zárt Hungaroraft, valamint az összetett nyolcadik Hungaroraft Sportmix jutott ki az Európa-bajnokságra, míg a férfiaknál az UTE Raft Team egy Európa Kupa-10. hellyel, a Hungarian Hedonists pedig egy 16. pozícióval vívta ki az Eb-indulás jogát.

...az MKKSZ cikke alapján

rafting_ec_wildalpen_2018_hungaroraft.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaroraft.blog.hu/api/trackback/id/tr7113796926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása