A legvadabb hírfolyam

HungaroRaft Blog

HungaroRaft Blog

Élmény GARANCIA a HungaroRaft-nál

2020. március 11. - HungaroRaft

hungaroraft_pecset_elmeny.pngMindent megteszünk azért, hogy programjainkon jól érezd magad, és örök élménnyel térj haza. 

...ezért: szlovéniai és montenegrói vadvízi túráinkra a 2020-as szezontól bevezetjük az ÉLMÉNY GARANCIÁT.

24 év tapasztalatára, és sok-sok elégedett vendég pozitív visszajelzésre bátran építünk, ugyanakkor megfogadjuk az építő kritikákat is.

Az élmény garancia logóval ellátott programok esetében a program díját visszatérítjük, amennyiben a kalandot követően azonnal jelzed felénk, ha a szervezéssel, a felszereléssel, vagy a túravezetéssel nem voltál megelégedve. Értelemszerűen a borús idő, az általános rosszkedv, az elvárásodhoz képest nem megfelelő vízállás, vagy egyéb rajtunk kívülálló ok esetén az együttérzésünkre feltétlen számíthatsz, de felelősséget sajnos ezért nem tudunk vállalni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaroraft.blog.hu/api/trackback/id/tr3915515994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása