A legvadabb hírfolyam

HungaroRaft Blog

HungaroRaft Blog

Közeleg a Rafting szezon

2019. március 04. - HungaroRaft

Hamarosan vége a télnek és újra itt a RAFTING szezon. A Soča-folyó Szlovéniában március 15-én nyitja kapuit. Ugyan Bovec és a völgy ilyenkor már készül a tavaszra, de a falu fölé magasodó 2500m-es Kaninon még a tél az úr.

Kuriózum a szezont délelőtti síeléssel és délutáni rafting túrával váltani, melyre Bovecben jó eséllyel idén is meg lesz a lehetőség. Mi egy kicsit mégis későbbi időpontot választottunk. A HungaroRaft húsvétkor, április 20-i hétvégén tartja rendhagyó szezonváltó túráját, aminek praktikus okai vannak. 

  • Márciusban általában még hideg van a hegyekben, ezért nem olvad annyira a hó, hogy megemelkedjen a vízszint. A rafting túra pedig akkor izgalmas, ha nagyok a hullámok, vagyis kicsit kivárunk. Mi így szeretjük...
  • Síelés szempontjából nem oszt, nem szoroz az áprilisi időpont. Aki jár síelni, az már úgyis túl van rajta. Inkább a feeling kedvéért érdemes ilyenkor felmenni a pályára: csúszni egyet reggel, hüttézni és heverni a napon.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, ha még nem terveztél más programot a húsvéti hétvégére! Igazi különlegeség, ami - nem utolsó sorban - menő lesz majd a közösségi oldaladon is :).

Honlapunkon egyszerűen foglalhatsz helyet. A Húsvéti Szezonváltó Sí és Rafting hétvégéhez kattints az alábbi linkre:

http://www.hungaroraft.hu/hu/activity/251611/husveti-szezonvalto-hetvege-rafting-es-si-bovecben

rafting_szlovenia_hungaroraft.JPGhungKö

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaroraft.blog.hu/api/trackback/id/tr10014668159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása