A legvadabb hírfolyam

HungaroRaft Blog

HungaroRaft Blog

Csapatépítő rafting - egy hajóban evezünk!

2018. szeptember 02. - HungaroRaft

Az ősz a csapatépítő programok évszaka. A nyáron szanaszét hullott csapatot ilyenkor kell újra gatyába rázni. 

rafting-erc-2008-hungaroraft-csapatepito-program.JPG

Sok cég él is a lehetőséggel: a kollégák ilyenkor raklapokból építenek várat, egymás karjába dőlnek bekötött szemmel, mert ettől erősödik a bizalom. Mások rögtönzött színtársulattá alakulnak, hogy eljátsszák a hattyú halálát, vagy négykézláb csúszva-mászva sikálják fényesre valamelyik jó-nevű borászat padlóját. 

A cégvezető elkölt egy rakás pénzt és tesz egy pipát az idei csapatépítő mellé. - de van értelme? Tegye fel mindenki magának a kérdést. Vezető és beosztott egyaránt. 

Persze távol álljon tőlem, hogy ledegradáljam ezeket a programokat. Szó sincs erről, mindössze csak az elvárt hatását kérdőjelezem meg.

Ha nem a fent említettek, akkor mi?

Nem véletlen, hogy a rafting az outdoor csapatépítő programok zászlós-hajója. Elég csak a számtalanszor ismételt "egy hajóban evezünk" kifejezésre gondolni. A rafting nem csak örök élményt ad, amire a kollégák még hónapokkal, vagy évekkel később is szívesen emlékeznek, de ezzel párhuzamban a csapat-összetartó hatása is tovább tart, amiből értelemszerűen a cég is hosszabb távon profitál.

Érdemes tehát átgondolni, hogy a csapatépítőre szánt összegnek mi a hozadéka. Lesarkítva: fejfájós, amnéziás másnap vs. örök élmény. Naná, hogy a felelősségteljes vezető az örök élmény mellett dönt.

Egy kétnapos vadvízi program már önmagában viszi a prímet, de mindezt megspékelve néhány - a rafting túravezető képzésből átvett - helyzet-gyakorlattal, olyan kohéziót teremt a munkatársak között, mely más módon nehezen érhető el.

Ezzel a lehetőséggel október végéig, a rafting szezon végéig élhetsz. (...vagy áprilistól legközelebb)

Fontold meg, és kérj ajánlatot a rafting csapatépítőre még ma! Bővebb információért kattints a következő linkre:  http://www.hungaroraft.hu/hu/csapatepites

A bejegyzés trackback címe:

https://hungaroraft.blog.hu/api/trackback/id/tr9714214571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása